2010. Új év - új kihívások

2010. január 2.

2000 óta ez az első nagyobb, kerekebb évforduló. Bennem még tisztán él a 10 évvel ezelőtti szilveszter este is, melynél nagyobb, jelentősebb azóta sem volt számomra, akkor ugyanis egy ezredfordulót éltünk át.

Új év, új kihívások az élet minden területén, így a blogírásban is. Újévi fogadalomként csak azt tudom megígérni, hogy folytatom a világ lefordítását saját nyelvemre, továbbra is megszólítalak, kérdezek, hangulatot teremtek. Teszem ezt annak ellenére, hogy többnyire magamnak írok és mindig csak egy-egy pillanatfelvételt készítek ezáltal az engem érdeklő témákról.

Szeretnék azonban továbbmenni. Szeretném, ha egyre többen kapcsolódnának be a blog olvasásába és hozzá is szólnának. Igyekszem egyre több és érdekesebb témát beépíteni a blog folyamába.
Eddigi írásaim alapján kaptam negatív, és nagyon pozitív visszajelzéseket is. Ez bizonyítja, hogy értelme volt az írásnak.

Egy kis statisztika
A blog 2009 júniusi létrejötte óta 7 hónap alatt több mint 1400 egyéni látogatóm volt, akik valamilyen módon érdekesnek találták az oldalt. Ez hasonló oldalak eredményeihez képest alacsony látogatottság, de mégis örülök ennek is.

A jövőt nehéz megmondani, de a blog nem fog leállni, addig fog műkdni, amíg csak lehet. A cél továbbra is ugyanaz marad, ami eddig: gondolatébresztés, egyedi hangulatban.

2010-ben is kellemes olvasgatást kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése