A 4. év

2013. június 14.

By: Reactor
Ez az év leginkább inaktív időszakként szerepel a blog történetében, viszont annál több élmény, gondolat vár megosztásra. A forrás nem apadt el, csak sem az idő, sem a kedv nem volt meg az információ rögzítéséhez. Ezen a jövőben mindenképp változtatni kell.


És nem csak változtatni, hanem változni is kell. Közhelyesen hangzik, hogy „haladni kell a korral”, de valójában ez a mondat fogalmazza meg a legjobban, mit szeretnék elérni, és ha lehetőség van rá, túl is szárnyalni az elkövetkezendő időben. Szinte észrevehetetlenül múlt el még egy év.

Változások a blogon
Ami első körben már megváltozott, az a blog színvilága. Igyekeztem olyan témát választani, amely jól kifejezi a jelenlegi hangulatot és a jövőbeli terveket is. A fekete háttér nem a sötétséget, hanem a negatív végletet szimbolizálja, amely előtt a fehér elemek a pozitív végletet, a tiszta gondolatokat és az időnként kontrasztos, egymástól távol álló dolgok közti összefüggések magyarázatát hivatottak megjeleníteni.

Változásból soha nem elég, ezért megjelent egy slider a főoldalon, amelyen ezentúl az 5 legfrissebb bejegyzés jelenik meg, látványosan, képpel, bevezetővel és a bejegyzésre mutató linkkel.


A 4. év sok tekintetben egyszerű volt, mint ez a tortaszelet, viszont ennek most vége. A blogon új időszámítás kezdődik.

Statisztika
Az inaktivitás ellenére, mégis sokan megtiszteltek jelenlétükkel. Őszintén mondhatom, hogy minden egyes látogatás örömmel és kíváncsisággal tölt el. Kíváncsi vagyok a reakciókra, arra, hogy aki olvasott, milyen érzésekkel, tapasztalattal, vagy örömmel megpakolva folytatja útját. Természetesen mindenkinek köszönöm a látogatást, még annak is, aki csak pár másodperc erejéig tartózkodott itt.

Folytatás
Mindig mondjuk, hogy ezentúl máshogy lesz, amit ha meggondolunk, nagyrészt igaz is, mert az idő önmagában változást hoz. Ugyanakkor tisztában vagyok a korlátaimmal, azzal, hogy az ember hibázhat, hogy lelki állapotától függő kijelentéseket tehet. Mégis azt mondom, hogy folytatjuk! Mostantól nagyobb hangsúlyt kap a látvány. Több kép lesz, hiszen a gondolatokat a látás útján is át lehet adni. A látványos képek ugyanakkor érdekesebbé teszik a blogot.

Hamarosan újra jelentkezem, addig is légy vidám és érezd te is magadénak egy kicsit, amit itt eddig létrehoztunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése