Világvége után újraindulás

2012. december 21.

By: Reactor
Jó pár hónap szünet után találtam végre egy olyan alkalmat, amikor újraindíthatom ezt a blogot. Ez az alkalom a várva várt világvége, amely még mindig várat magára.

A világvége pontosan 2012. december 21-én 12:11-kor következett be, amelynek hatásait a bejegyzés megjelenésének idejére már mindenki érezheti, vagy nem. Ez az időpont a téli napforduló időpontja, amely egybeesik a maja naptár „végével”. A jóslatot alapvetően az emberi ostobaság és félelem táplálja, de egyes jövőképek egészen részletesen leírják a mindenki által nagyon várt véget.

Amint már mindenki tapasztalta, a mai nap éppen úgy indult, mint a többi. Az ominózus időpontban nem csapódott be aszteroida, vagy kisbolygó, nem tört ki a Nap, vagy a vulkánok, nem éreztük meg a galaxis középponti síkjának hatását, nem történt pólusváltás, valamint – bármilyen meglepő – világunk sem változott 4 dimenzióssá. :) Robogunk tovább az úton, a Föld forog tovább, kering a Nap körül, Naprendszerünk is kering a Tejút középpontja körül és galaxisunk is megy a maga útján, a lényeg, hogy az idő megy tovább, nem vagyunk kétszer ugyanazon a helyen, és igen: ha tudnánk, milyen sebességgel haladunk, valószínűleg kapaszkodnánk. De erről még lesz szó bőven.


Valami elkezdődött. Folytatjuk!

Most pedig nézzük, hogy ekkora kihagyás után hogyan folytatódik a blog: Kissé változott a helyzet legutóbbi jelentkezésem óta. Én is, és szerzőtársam is változtunk, nekem még az eddiginél is kevesebb időm lett írni, neki pedig abszolút elfogyott. Ennek ellenére nem állunk le. Továbbra is lehet bejegyzésekre számítani, hovatovább – már a világvége kapcsán is – megkockáztatom, hogy soha nem állunk le, persze a józanész határain belül. Ami engem illet, maradok a világ megfejtésénél és a „minden” magyarázatánál, de akik olvastak eddig, úgyis tudják, miről beszélek. Az írásban nem viccelek, csak ha nagyon muszáj, de akkor nagyot.

Az inkognitót természetesen ezen túl is fenntartom, ha mégis meg szeretnél ismerni, elérsz a blog e-mail csatornáján. Némi változást viszont mégis alkalmaznom kell: a bejegyzések ezen túl kissé rövidebbek, gyorsabban átfuthatóbbak lesznek. Ezt teszem azért, mert egyrészt kíváncsi vagyok a reakciókra, másrészt az időhiányt szeretném ledolgozni.

Amint a főoldalon az állapotjelző is mutatja, már jó pár hónapja talonban van egy új bejegyzés, de az majd csak az újévben lesz látható, mivel már megszületett, így a hosszát természetesen nem fogom csökkenteni.

Az ünnepek alkalmából előre is kellemes karácsonyt és boldog újévet mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése